“Petita mostra de dansa” dels alumnes de la Minerva

Uns 150 nens de primer, segon i quart de Primària de l’Escola La Minerva participen aquest matí a l’activitat que ells anomenen Petita Mostra de Dansa. Es fa per primera vegada al pati de l’Ós del Parc Dalmau.

Ho han treballat a l’aula al llarg del curs i avui ho posen en pràctica al pati de l’Ós del Parc Dalmau. Segons ha explicat la professora de música de l’escola La Minerva, Mercè Méndez, la mostra de dansa és una activitat interna i ara la volen compartir-la amb la resta de ciutadans traslladant-la al pati de l’Ós. Méndez explica que l’objectiu és que els infants valorin les tradicions que passen de generació en generació i aprenguin valors com el respecte: “La terra on viuen els nens que la valorin, la coneguin i puguin estimar les tradicions que passen de generació en generació. Per això ens plantegem aquesta petita mostra de dansa catalana. Un cop això es va assolint, aquest valor, veiem que amb la dansa ells s’han de donar les mans, això sembla que és obvi però té molts valors perquè es treballen valors com la tolerància”.

La propera activitat que faran els alumnes de l’escola La Minerva és el festival musical La Minerva Canta al Mar. Serà el divendres 9 de juny a partir de dos quarts d’onze al passeig Manuel Puigvert.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *