La biblioteca modifica l’horari per l’època d’exàmens

Del 29 de maig al 5 de juny la biblioteca obrirà cada dia entre les 10 i les 13.30 h i de 15.30 a 22 h. Fora de l’horari habitual, però, no estarà disponible el servei de préstec, ja que l’ús serà exclusiu per estudiants. La directora de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça considera que obrir més hores és una iniciativa molt ben rebuda entre els estudiants, que no s’han de desplaçar fora de la ciutat per estudiar.

Comença la temporada forta d’examens, sobretot en els estudiants de segon de batxillerat que es preparen per a la selectivitat. Conscients de les dificultats i distraccions que els estudiants es poden trobar a casa per estudiar, la biblioteca amplia l’horari. És una mesura que permet preparar-se pels exàmens sense haver-se de desplaçar i sortir de la ciutat. La directora de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Coral Prieto, reconeix a RCT que l’esforç d’ampliar els horaris té molt bona rebuda entre els estudiants:

A partir d’aquest dimecres la biblioteca obrirà matí i tarda fins al 5 de juny. Ho farà entre les 10 del matí i 13.30 h i de 15.30 a 22 h, a excepció del diumenge 2 de juny, que serà només en horari de tarda. Que estigui oberta, però, no significa que es presti el servei usual durant tota l’estona. Fora de l’horari habitual no hi haurà servei de préstec i l’ús serà exclusiu d’estudiants.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *