Piedad Jiménez: “Tothom ha de ser igual davant la llei, m’és igual que siguin els amos del poble”

Piedad Jiménez ha posat els punts sobre les is en relació a la seva actuació en el procediment sobre la construcció de la nau d’Amargant al Polígon Industrial de Sant Pol de Mar. Ella les va denunciar quan era regidora del PSC a l’Ajuntament santpolenc, en l’època del mandat del convergent Francesc Pomés. Jiménez s’ha explicat al Bon dia de Ràdio Calella TV.

FotoPiti2011L’exregidora portaveu del grup municipal del PSC en el mandat de l’alcalde Pomés ha puntualitzat que la primera denúncia pública la fan dos regidors d’ICV, l’any 1995, i que que es dirigia a totes les construccions de la zona industrial. En aquest sentit, Jiménez ha negat que la seva implicació atengui a raons estrictament personals i assegura de forma taxativa que amb la seva actuació va buscar, per sobre de tot, posar en coneixement de la justícia possibles irregularitats comeses pel govern de Pomés. L’exalcalde espera ara sentència pels delictes d’ordenació del territori, prevaricació i falsedat documental que se l’imputen justament per aquest afer.

“Una irregularitat construïda s’ha de deixar passar? Em pregunto. En aquell moment, com a regidora, vaig denunciar les irregularitats comeses, que van ser vàries, sigui de qui sigui. En aquesta de la zona industrial vam continuar el que van fer els senyors Roura i Soto, no vam començar nosaltres”, ha puntualitzat Piedad Jiménez en una entrevista al Bon dia.

“Es van denunciar moltes coses, no només del senyor Amargant, per tant no em digui que és una cosa personal (…) Tothom ha de ser igual davant la llei, m’és igual que siguin els amos del poble”, ha afegit.

Piedad Jiménez ha recordat que l’actual alcaldessa, Montserrat Garrido, era regidora del govern presidit per Pomés, i que per tant coneix a la perfecció i de primera mà quins van ser els passos seguits des de la primera denúncia.

En relació a les acusacions de Joan Amargant de guardar interessos personals, Jiménez l’ha desmentit en tot moment. Assegura que conserva tota la documentació de les denúncies presentades en el seu moment. Diu a més que el propietari de l’empresa s’excusa en la possibilitat d’haver d’acomiadar part de la seva plantilla de treballadors perquè “té altres coses on posar-hi el que hi ha al terreny”.

Escolteu l’entrevista íntegra que ha concedit Piedad Jiménez al programa Bon dia.

 

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. PABLO ha dit:

    estic completament d’acord amb aquesta dona,estic segur que hi ha gent que sap i no diu res, es com a les famílies, tot queda amagat sota la catifa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *