Estimem Calella assenyala “populisme” en el discurs de l’alcalde Buch

Enric Gómez s’adreça en un vídeo a l’alcalde per demanar-li que deixi de fer populisme amb el tema de la inseguretat i el responsabilitza, amb les seves intervencions públiques en mitjans de comunicació, d’haver contribuït a desprestigiar la imatge de Calella i presentar-la com una ciutat perillosa.

El líder d’Estimem Calella exposa que en la primera reunió de la junta de seguretat es va traslladar a l’oposició que la delinqüència havia baixat aquest estiu respecte l’anterior i que la situació amb el grup de multireincidents estava controlada; però que el discurs canvia després de la plantada del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.

Després d’aquella reunió, és quan comença el xou i la sobreactuació del senyor Buch, motivada per qüestions personalistes i partidistes amb l’excusa de la seguretat (…) Resultat? Una imatge de Calella com a municipi perillós i, per tant, un trist reclam a les portes de la campanya de Nadal i per a les reserves turístiques per a l’any vinent.

“Estem al seu costat per exigir més efectius policials i perquè la llei canviï, perquè Calella ho requereix. Però sisplau li demanem que deixi de perjudicar la imatge de Calella utilitzant els mitjans de comunicació per posar-se medalles populistes”, afegeix Gómez en un vídeo publicat a les xarxes, en què lamenta que l’alcalde Buch utilitzi la seguretat per carregar contra el conseller perquè és d’Esquerra Republicana. Sí aprofita per retreure-li, a ell i al tinent d’alcaldia de Seguretat, Soufian Laroussi, que no hagin actuat abans per tallar d’arrel un problema que considera s’ha eternitzat. Fa referència a la intervenció al local ocupat del Parkinsol per problemes de salubritat, seguint la proposta d’Estimem Calella. “Es podia haver actuat de fa temps”, conclou Gómez.

Per què el pressupost del 2024 que ens han presentat es redueix en 5’ mi euros la despesa corrent de la policia local si tan es pregona ara per la seguretat? En definitiva, a qui beneficia tota aquesta sobreactuació? A Calella o a l’alcalde que aconsegueix un aplaudiment a les xarxes socials i un copet a l’esquena de la cúpula del seu partit?

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Anna ha dit:

    Perdoni Sr.Gomez en aquest aspecto el senyor alcalde té raó o potser s’ha d’amagar del que realment passa a Calella i amagar el problema i posar-ho sota la catifa? I fer veure que el problema no existe ix?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *