Podem Calella continua demanant un debat sobre el Museu del Turisme

Volen un debat públic i obert amb el govern municipal. Un debat que encara no s’ha fet i que l’alcaldessa ha anat posposant malgrat el compromís de convocar-lo.

Així ho ha expressat Antonio Peralta, coordinador de Podem Calella, que ha recordat que ja han estat tres les vegades que Montserrat Candini els ha promès el debat però sense fixar mai la data. “A la presentació pública del Museu del Turisme l’alcaldessa es va comprometre a tenir un debat amb nosaltres. A finals de juliol vam tenir una entrevista personal amb ella i es va tornar a comprometre, primer per a la primera quinzena d’agost, després ho va posposar… I un dia pel carrer em va dir que ho deixàvem per més endavant. Sine die. I no ha tingut cap tipus de resposta més”, ha explicat Peralta.

Peralta ha dit que «les paraules i els compromisos estan per complir-los» i que Montserrat Candini «no ha donat senyals de vida» des de l’últim cop que es va comprometre a fer el debat.

Peralta ha dit que el debat hauria d’anar enfocat a discutir si realment es vol, es necessita i es pot mantenir el Museu del Turisme tal com està plantejat, amb 1.700m2 i amb «unes despeses fixes terribles» ha sentenciat Peralta. Espera que arribi un bon moment per celebrar el debat, i que sigui aviat.  Peralta: “Creiem que, com que la Fira de Calella d’enguany anava sobre el Turisme, li feia una mica de nosa aquest debat. Nosaltres estem oberts a aquesta discussió sobre aquesta obra faraònica que pesarà, i molt, sobre el Pressupost municipal no només d’ara sinó d’aquí a molts anys. Si aquest govern és partidari de la participació, i del Dret a Decidir, i de la Sobirania, podríem començar per casa nostra”.

Peralta ha demanat explicacions sobre qui treballarà al Museu del Turisme i ha fet evident que a hores d’ara no es pot saber ni quanta gent vindrà ni quants ingressos tindrà, i per tant, com a ciutadans, reclamen el seu dret de demanar exactament què es farà amb els diners del poble.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *