Portes obertes a El Carrilet

El servei de llar d’infants municipal prepara el pròxim curs obrint les instal·lacions de l’edifici Costa i Fornaguera i explicant quin és el seu projecte educatiu. Ho farà en el marc de la jornada de portes obertes que tindrà lloc aquest diumenge 16 d’abril d’onze del matí a la una del migdia. És la prèvia a les preinscripcions que es podran tramitar durant la primera quinzena del mes de maig de manera presencial o telemàtica. Per al curs 2023-2024, El Carrilet oferta un total de 59 places de 0 a 3 anys, que s’assignaran en funció dels criteris de prioritat que estableix l’Ajuntament de Calella. S’hi contempla la situació laboral del progenitor o progenitors – o tutors legals – per tal de facilitar la conciliació.

L’escola bressol municipal El Carrilet oferta 59 places d’educació de 0 a 3 anys per al pròxim curs 2023-2024, que es distribueixen de la següent manera:

8 places per a infants nascuts el 2023
31 places per a infants nascuts el 2022
20 places per a infants nascuts el 2021

Aquestes s’assignaran en funció de la puntuació que rebin les persones, famílies o tutors legals que hagin fet la sol·licitud durant el període de preinscripció, que anirà del 8 al 19 de maig. L’Ajuntament de Calella estableix els següents criteris de prioritat general:

? Tenir germans escolaritzats al centre (50 punts)
? Viure a Calella (30 punts)
? No viure a Calella però sí treballar-hi (20 punts)
? Ser beneficiari de la renda garantida de ciutadania (15 punts)
? Que els dos progenitors o tutors al càrrec (només un en el cas de famílies monoparentals) tinguin la condició laboral activa (15 punts)

En el cas d’empat, es sumaran les puntuacions d’aquestes criteris de prioritat complementaris:

? Discapacitat igual o superior al 33% de l’infant, pare o mare, o germà o germana (15 punts)
? Que el pare o la mare treballin al centre (10 punts)
? Ser família nombrosa (10 punts)
? Ser família monoparental (10 punts)
? Presentar la preinscripció per a més d’un infant (10 punts)
? Tenir la situació d’acolliment familiar de l’infant (10 punts)
? Ser víctima de violència de gènere o terrorisme (10 punts)

Per acreditar totes i cadascuna d’aquestes condicions, caldrà presentar la documentació justificativa que es recull en la pàgina web municipal. Hi podeu accedir directament clicant aquí.

Si després de l’aplicació d’aquests criteris persisteix la situació d’empat, l’ordenació de les sol·licituds es farà per sorteig públic, tal com estableix el Departament d’Educació.

Quin és el calendari?

Tal com marca la llei, per poder presentar la preinscripció per a l’escola bressol municipal El Carrilet, l’infant haurà d’haver complert un mínim de 16 setmanes a l’inici del curs.

Les sol·licituds es podran fer arribar entre el 8 i el 19 de maig de manera telemàtica o presencialment, amb cita prèvia. La publicació de la llista amb la puntuació provisional es farà l’1 de juny, obrint llavors un termini per presentar reclamacions que arribarà al 8 de juny. En cas d’empat, el sorteig es faria el 9 de juny.

El 15 de juny es publicarà la llista definitiva i l’endemà començarà el període de matriculació, que acabarà el 22 de juny.

calendari escola bressol 20230413

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *