Preocupació al Club Nàutic de Calella per com els pot afectar la nova normativa de costes

Els responsables del Club Nàutic de Calella es mostren preocupats pel futur de l’entitat per com els pot afectar la nova normativa de costes. De moment, no han rebut cap notificació oficial, però saben que la nova llei és més restrictiva pel que fa a l’ocupació de l’espai al litoral.

El nou reglament fixa un màxim de superfície ocupada de 300 metres quadrats, tot i que de moment, els responsables del club no en tenen constància oficial. El president del club, Xavier Catalán, es mostra preocupat per com els poden afectar, sobretot econòmicament, els canvis necessaris per adequar l’espai. De totes maneres, encara no han rebut cap notificació oficial. Són declaracions que han fet al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV.

«Preocupats si, espantats no. Estem preocupats per una raó, perquè estem a la espera de que arribi una carta. El que hem de fer quan arribi la carta, que em van dir dilluns, em van dir que no faci res tampoc, tranquils perquè la Federació el que vol fer és aturar aquestes cartes»

Catalán es va reunir el passat dilluns amb responsables de la Federació Catalana de Vela i va constatar que tots els clubs es troben en una situació semblant. Tot i això, a cadascuna de les entitats, les afecta de manera diferent. El president del club afirma que, en tot moment, han comptat amb el suport de ajuntament de Calella per intentar solucionar el problema. El Club Nàutic té actualment un centenar de socis numeraris i està pendent de la concessió administrativa des de 2008.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *