Presentació de “G (la novel·la de Gaudí)”, de Daniel Sánchez Pardos

G Daniel Sanchez Pardos

La Biblioteca de Can Salvador de la Plaça acollirà aquest divendres (19.00h) la presentació del llibre de Daniel Sánchez Pardos ‘G (la novel·la de Gaudí)’. Una ficció històrica que se centra en la joventut de l’arquitecte més important de la història de Catalunya, a qui descobrim a través de la mirada Gabriel Camarasa.

Gabriel Camarasa coneixerà al jove Antoni Gaudí durant el seu primer dia a l’Escola d’Arquitectura de la Llotja de Barcelona. Acaba d’arribar a la ciutat després d’un anys d’exili amb la seva família a Londres. Als seus ulls, Gaudí és un enigma: Posseeix uns coneixements d’arquitectura molt superiors als que es podrien esperar d’un estudiant de la seva edat, li interessen els temes esotèrics, la botànica oculta i la fotografia, i, a més, manté contactes en els baixos fons de Barcelona amb qui du a terme una lucrativa i misteriosa activitat.

L’afable vida dels dos estudiants es veu alterada per un assassinat i una tèrbola tèrbola conspiració de conseqüències imprevisibles. Llavors serà quan totes les capacitats del jove Gaudí es posaran a prova.

És la sinopsi de G (la novel·la de Gaudí) de Daniel Sánchez Pardos, que aquest divendres es presenta a Calella de la mà de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça i la Llibreria La Llopa. L’acte tindrà lloc a l’equipament cultural a les 19.00h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat