Presentat el programa de Festa Major de la Minerva 2019

Aquesta matí s’han presentat els programes de Festa Major de la Minerva en roda de premsa a la sala de plens de l’Ajuntament. Una festa major que estarà repleta d’activitats per a tots els públics.

El pregó de festa major anirà a càrrec de la futbolista Maru Toledo, qui va ser portera del conjunt blaugrana i ara ha rebut l’encàrrec de donar el tret de sortida a les festes de la Minerva amb l’objectiu de reivindicar l’esport femení – any en també que s’ostenta el títol de Capital Catalana de l’Esport -. Al balcó de l’edifici consistorial l’acompanyaran dues actrius de la popular sèrie de TV3 “Les noies de l’hoquei” que interpreten unes joves jugadores comparteixen la lluita pel reconeixement de l’esport minoritari. L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, reconeixia així en roda de premsa, que el pregó d’enguany tindrà una posta d’escena plena de significat i molt emotiva.

El pregó d’enguany, és una miqueta aquesta visualització, aquesta reivindicació, del que ja té cura moltes vegades en traslladar-nos la mateixa sèrie “Les de l’hoquei”, i en tot cas, doncs, amb la figura de la Maru Toledo. La posada en escena no la podem avançar, però serà festiva, emotiva i tindrà molta vida.

El pregó infantil anirà a càrrec dels alumnes de l’Escola Pia que enguany commemoren els 200 anys de l’entitat a Calella.

A les barraques hi haurà els concerts d’Irie Souljah, Obeses i Imperial Jade, el divendres 20. Doctors Prats, que portarà a Calella la seva gira “Avui lluny és més a prop” i la banda Biruji, actuaran el dissabte 21. Just després de la Fluor Party organitzada per GiraEvents a les 23.30 h. I pel diumenge 22, agafaran el relleu Apache, la Fundación Tony Manero i el dj Josep-Tdeejay.

Una de les novetats d’enguany és que el correfoc canvia d’itinerari. Després de les inquietuds d’alguns dels veïns, des del govern municipal, juntament amb l’organització, s’ha decidit que el nou recorregut comenci a la Plaça Lluís Gallart, passant per Àngel Guimerà, Jovara, tombant pel carrer Creus, Església i plaça de l’Església on finalitzarà. L’alcaldessa, Montserrat Candini, anunciava en roda de premsa el canvi d’itinerari.

Un correfoc amb canvi d’itinerari, per donar resposta a uns veïns que tenen inquietuds, perquè sempre passava pel mateix tram de carrer i per tant sempre eren els mateixos veïns afectats. Per solucionar-ho, ara hem fet un canvi d’itinerari.

Com ja és habitual en festa major, es farà la Mostra de Plats Casolans, la festa de colors, coneguda com Holi Festival, la trobada de gegants i els concerts de Festa Major per a grans i petits. El públic més infantil, podrà gaudir el dissabte 21 del grup Xiula. Els Montgrins oferiran un concert solidari el dilluns 23 a la tarda, a benefici de l’associació de voluntaris i amics de l’hospital de Sant Jaume (AVAH).

En paral·lel, el grup Pa, Vi i Moltó organitzarà la 42a volada d’estels.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *