Primer artista confirmat per barraques 2024

Imatge: Orquestra Di-Versiones, els encarregats els encarregats d'obrir la primera nit de barraques.

Es defineixen com a una colla de “freakes” i “esbojarrats”, són l’Orquestra Di-versiones, els encarregats d’obrir la primera nit de barraques de la Festa Major de La Minerva del 2024. Són una banda que promet portar una bona dosi de ritmes desenfadats i un karaoke popular a la ciutat.

Falten 245 dies perquè sigui 23 de setembre, el dia gros de la Festa Major de la Minerva. L’Ajuntament ha fet públic ja qui seran els encarregats d’obrir la primera nit de barraques. Serà l’Orquestra Di-versiones, una banda d’artistes que van engegar un projecte que defineixen com a “divertit, esbojarrat i sense pretensions” més enllà de passar-ho bé i fer-ho passar bé.

“La pitjor banda de versions de la història”, com ironitzen ells mateixos al seu perfil d’Instagram @orquestra_diversiones, faran passar una bona estona a Calella, amb un espectacle musical que barrejarà himnes dels anys 60, 70 i 80. Prometen un “karaoke popular” amb pinzellades de cançons de radiofórmula dels darrers anys en un concert apte per a tots els públics.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *