Primera representació del Pessebre Vivent

Pessebre Vivent (arxiu)

Avui a les 8 del vespre, al centre històric de la ciutat, tindrà lloc la primera representació del Pessebre Vivent.

Els diversos emplaçaments on podràs veure la representació és a la plaça de l’Ajuntament, pati de la Biblioteca, plaça de l’Església, Can Quadras (interior i pati), pati del Museu Arxiu Municipal Josep M. Codina i Bagué i capella de Sant Quirze i Santa Julita. Amb la participació especial dels Armats de Mataró que seguiran l’itinerari des de la plaça de l’Ajuntament, Escoles Pies, Jovara, Ànimes, Església, plaça Església, Romaní, Bisbe Sivilla i plaça Ajuntament.

De cara diumenge, a les 7 del vespre, al centre històric de la ciutat, tindrà lloc la segona representació del Pessebre Vivent.
Les diverses situacions són a la plaça de l’Ajuntament, pati de la Biblioteca, plaça de l’Església, Can Quadras (interior i pati), pati del Museu Arxiu Municipal Josep M. Codina i Bagué i capella de Sant Quirze i Santa Julita. Amb la participació especial dels Armats de Mataró que seguiran el següent itinerari plaça Ajuntament, Escoles Pies, Jovara, Ànimes, Església, plaça Església, Romaní, Bisbe Sivilla i plaça Ajuntament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *