L’Aula de Música Can Llobet obre matriculacions pel curs vinent

Des de demà i fins al dia 18 de juny l’Aula de Música Can Llobet obrirà matriculacions pel curs vinent 21-22. S’ofereixen formacions per a totes les edats i nivells en més de 15 instruments. El piano és la disciplina amb més demanda, però també ofereixen places per aprendre tocar la guitarra, el violí o producció musical per ordinador, a més de la veu. Les matriculacions es poden fer de dilluns a divendres de dos quarts de sis a dos quarts de nou del vespre a la secretaria de l’aula a la Fàbrica Llobet-Guri. Des del centre també estan preparant diferents actuacions pel mes de juny per celebrar el final d’un curs atípic on han tingut l’escola tancada durant més de cinc mesos.

En una entrevista al programa La Ciutat, la directora del centre, Lourdes Bartrolí, ha recordat que s’hi poden apuntar tota mena de persones, des de nens a partir dels tres anys a jubilats que vulguin endinsar-se en el món de la música. 

L’escola és el ventall obert del qual és la societat. Tenim nens de 3 anys fins a gent de 80 anys. Oferim més de 15 instruments i formacions instrumentals i vocals. A les formacions instrumentals per formar part que els integrants sàpiguen almenys una mica de l’instrument que integren les formacions.

Bartrolí també ha emplaçat a tothom a donar un cop d’ull a la seva pàgina de facebook per gaudir de les portes obertes online.

De fet amb l’arribada del juny, i malgrat ser un curs del tot atípic, l’aula està immersa en els preparatius del final de curs amb un mes replet d’audicions i actes. El primer de tots serà aquest divendres 4 de juny amb un concert a la plaça de l’església (19.45 h) de la Coral Escarlet i Cor Tiamat i el Cor d’Adults. Les entrades es poden adquirir al portal entrapolis.com al preu d’1,5. L’acte proper serà el concert vermut del dia 13 de juny (12 h) a La Gàbia amb la JAM de l’aula de música. Les activitats finalitzaran el 20 de juny amb el concert de final de curs a la Fàbrica Llobet. Bartrolí s’ha mostrat satisfeta de poder oferir totes aquestes activitats que els fan aproximar a una certa normalitat, malgrat reconèixer que ha estat un curs complicat.

Tindrem un final de curs aquest maig, molt similar als d’abans de la pandèmia. Per tant, és una molt bon senyal. Aquest curs no hem d’oblidar que hem estat entre 4 i 5 mesos amb l’escola tancada. Tothom ha tingut moltes ganes de seguir, perquè seguir la seva passió ha fet que poguéssim portar d’una altra manera aquesta realitat que hem viscut.

El curs vinent l’aula de música de Can Llobet celebrarà els seus 25 anys i Bartrolí lamenta, que vint anys més tard segueixin reclamant el que mateix que el primer dia que van obrir les portes: tenir més pes en el sistema educatiu.

Recupera l’entrevista al programa La Ciutat:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *