Principals resultats esportius

Aqua Hotel FC - Sta Susanna, 19/12/2015
Aqua Hotel FC - Sta Susanna, 19/12/2015

Fem un repàs als resultats esportius del cap de setmana. En futbol, el Santa Susanna ha sorprès als nois de l’Aqua Hotel FC. Els calellencs acaben l’any perdent 1 a 4 a casa.

En bàsquet, el Fundació Miquel Valls no ha pogut encadenar dues victòries seguides i ha acabat perdent a la pista se l’Argentona de 73 a 65.

En handbol, la UEHCalella tanca l’any de competició amb una derrota per 26 a 24 a la pista de l‘OAR Gràcia Sabadell. Recordem que aquests dies la UEHCalella celebra les tradicional Quines de Nadal. Les properes seran el cap de setmana del 26 i 27 a la sala Polivalent de la fàbrica Llobet Guri. El dia de Sant Esteve serà a partir de les 20:30h i diumenge 27 a partir de les 18:30h. L’última quina de Nadal serà dimecres 6 de gener a les 18:30h.

Recordeu que avui dilluns tindreu tots els resultats ampliats i comentats a La Banqueta amb Salvador Itchart. Avui hi ha sessió del ple de l’Ajuntament i es modifica la seva emissió. Per televisió es podrà veure en directe pel canal de Youtube de Ràdio Calella Televisió. Pel que fa a la ràdio, la Banqueta es podrà escoltar a partir de la mitjanit. En cas que la sessió plenària s’acabi abans de les 20:30, l’emissió per Ràdio Calella seria l’habitual.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat