Projecció de “Family member” dins la secció Low Budget del Calella Film Festival

Una pel·lícula que entra de ple en els efectes de la crisi econòmica en la classe mitjana-alta. És una producció grega, dirigida per Marinos Kartikkis, que explica en clau d’humor com se les ha d’enginyar una família per no perdre la prestació de jubilació de l’avi que s’acaba de morir. És un dels títols que ha entrat dins la secció oficial de llargmetratges Low Budget -o baix pressupost- del Calella Film Festival, que es va inaugurar dissabte. En la cerimònia celebrada al Teatre de la Sala Mozart es va estrenar el ‘lib dub’ “Cale Lla Land”, realitzat per l’Associació d’Amants del Cinema Rosebud en col·laboració amb l’Associació de Teatre Solidari de Calella.

cffUn homenatge a La La Land, la pel·lícula que va destacar en l’última edició dels Òscars, obtenint sis estatuetes. I és que la segona edició del Calella Film Festival ha volgut dedicar la secció Beach Festival de cinema a la fresca als musicals. Per això, cada nit a la Platja Gran, es farà la projecció d’un títol adreçat al públic familiar.

N’avançava la programació l’actor Ivan Massagué, que va conduir la cerimònia d’inauguració del certamen calellenc al costat de Juli Fàbregas i Jordi Díaz.

El Calella Film Festival manté el cicle Rosebud de les millors estrenes de l’any i aquestes es projectaran al Teatre de la Sala Mozart, així com les seleccionades en la secció oficial de llargmetrarges Low Budget.

“Hem tingut un increment molt important de les pel·lícules rebudes a concurs, més de 100 pel·lícules de 22 països. El low budget és un mercat que pocs festivals cobreixen i pensem que es pot convertir en una referència internacional”, va assegurar Albert Guinar, president de l’Associació d’Amants del Cinema Rosebud, qui va avançar d’altres novetats de l’edició. “El premi Robsebud s’ha convertit en una nova secció competitiva, els Creative Rosebud Awards, per a les pel·lícules amb un nivell pressupostari més alt; i també incorporem el premi de votació popular”, va afegir.

L’organització del festival ofereix diferents tipus d’abonaments, que van dels 25 euros per veure totes les pel·lícules que es projecaran en aquesta edició, fins als 5 euros, per assistir a les sessions del cicle Rosebud. També es podran comprar entrades a la taquilla del cinema al preu de 2 euros.

La programació al complert es pot consultar al web del Calella Film Festival.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *