Projecció de “La Maternal”, aquest dijous al Cicle Gaudí

La pel·lícula d’abril al Cicle Gaudí és “La Maternal”, el segon llargmetratge de la directora saragossana Pilar Palomera, protagonitzat per la barcelonina Carla Quilez, que interpreta la jove de 14 anys que ingressa embarassada de cinc mesos en un centre per a mares adolescents. Un paper que li va valdre el Premi Gaudí a la millor interpretació revelació.

La Carla és una jove rebel de 14 anys que viu en un restaurant de carretera a les afores del poble amb la seva mare soltera. Falta a classe perquè es passa les hores amb el seu amic Efraín. Quan la treballadora social té constància que està embarassada de cinc mesos, ingressa a La maternal, un centre per a mares adolescents on compartirà el seu dia a dia amb altres noies com ella. Juntes, amb els seus nadons, s’enfrontaran a un nou món d’adults quan encara no n’estan del tot preparades.

 

La maternal és la pel·lícula d’abril al Cicle Gaudí i es projectarà aquest dijous 27 d’abril a la Sala Mozart (21h), amb entrada general al preu de 4,50 euros. Es poden comprar anticipadament aquí, també a taquilla. Hi ha tarifes especials reduïdes per als titulars del Carnet Jove i els socis i sòcies de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Presentant la targeta del Club Vanguardia es pot gaudir d’una oferta de 2 x 1.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.