Projecció de la pel·lícula “Un amor de verano” amb motiu del Dia Internacional de la visibilitat lèsbica

la-belle-saison

El Cicle de Cinema LGTBIQ+ ha programat per aquest divendres 30 de maig la projecció de la pel·lícula francesa “Un amor de verano” per commemorar el Dia Internacional de la visibilitat lèsbica. Un drama romàntic dirigit per Catherine Corsini que relata la història d’amor que viuen dues dones a la França dels anys 70, quan el moviment feminista estava en plena ebullició.

Un amor de verano explica la història de Delphine, una noia del món rural que es muda a París per tenir una vida diferent i aconseguir la seva independència econòmica. Un cop allà coneix la Carol, una parisina que viu feliçment els començaments del moviment feminista. Té nòvio i ni es planteja iniciar una relació lèsbica. Però de la seva trobada n’acaba naixent una història d’amor que desequilibrarà les seves vides.

El Cicle de Cinema LGTBIQ+ ha triat aquest títol per commemorar el Dia Internacional de la visibilitat lèsbica. Es projectarà aquest divendres 30 d’abril a la Sala Mozart (29h) amb entrades a la venda a taquilla al preu de 4,50 euros. Hi ha preus especials per als titulars del carnet jove i per a les persones jubilades.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat