Puja l’atur a Calella al mes d’octubre

atur1-720x340

126 calellencs han engruixit les llistes de l’atur durant el mes d’octubre. A 31 d’octubre el nombre total de persones sense feina a la nostra ciutat era de 1308, el que representa un 15,88 per cent de la població activa. Tal com recull el Report d’Atur del mes d’octubre, al Maresme hi ha 29.318 persones inscrites als Serveis d’ocupació, una xifra que representa una taxa d’atur comarcal del 14,75%

Les dades de l’atur analitzades per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal indiquen un increment de la desocupació al Maresme del 2,48 per cent durant el mes d’octubre. La xifra de persones que busquen feina a la comarca s’ha incrementat en 709 respecte al mes de setembre. Totes elles provenen del sector serveis, de l’agricultura i del col·lectiu SOA que són les persones que no tenien ocupació anterior.

La població amb més població activa sense feina és Pineda de Mar, amb un 19,55 per cent; seguit de Sant Iscle de Vallalta amb un 18,97 per cent; Santa Susanna i Tordera que estan poc més del 18 per cent.

Per contra, les poblacions amb una taxa d’aturats per sota del 10 per cent són Alella, Cabrera de Mar, Teià, Tiana, Cabrils, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *