L’Ajuntament Vell s’estrenarà com a sala de plens el pròxim 11 de juny

El Consell dels Infants del 2019 es va constituir a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell

La pròxima sessió ordinària del Ple Municipal de Calella es tornarà a fer de forma presencial però en un emplaçament diferent a l’habitual. Els membres de la Corporació Municipal es reuniran el pròxim 11 de juny a l’Ajuntament Vell, a pocs metres de distància, després d’haver-se aprovat l’espai com a sala de plens.

El portaveu del Govern Municipal, Josep Torres, ha recordat que la sala d’exposicions de la primera planta de l’Ajuntament Vell garanteix que la sessió es pugui celebrar respectant el protocol de seguretat i la distància mínima entre persones.

L’11 de juny farem el ple ordinari del mes a la sala d’exposicions, que és la única que ens permet garantir la distància física entre persones, que és l’única manera que els experts asseguren que evita la transmissió del virus.

L’última sessió plenària de l’Ajuntament de Calella es va realitzar de forma telemàtica, amb tots els regidors connectats per videoconferència. Encara no s’ha donat a conèixer l’ordre del dia de la convocatòria pel dijous 11 de juny.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *