Quatre dies per endavant farcits d’activitats nadalenques

cagatió

Els paradistes del Mercat Municipal faran aquesta tarda dins l’equipament un cagatió popular, en col·laboració amb l’Ajuntament de Calella. Serà de 18h a 20h i es repetirà dissabte al matí, d’11h a 13h. El CF Calella serà durant tot el matí de dissabte al Camp de Futbol de Mar amb motiu del Torneig solidari que organitzen per recollir joguines per a la campanya que promou Creu Roja-Alt Maresme. Es demanen joguines noves, no sexistes ni bèl·liques, que es repartiran la nit de Reis a infants de famílies necessitades.

De la programació nadalenca de Calella en destaca també el concert que dissabte a la nit hi haurà al cafè de Can Salom, amb la participació de Xavier Dotras i Juan Carlos Narzequián. Entrada lliure per gaudir d’un concert de música de compositors catalans, en clau de jazz.

Diumenge, 24 de desembre, a la plaça de l’Església es farà el tradicional Cagatió Monumental a càrrec del Grup Pa, Vi i Moltó (18h). I a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, a mitjanit, la Missa del Gall amb la participació de l’Agrupament Escolta Montnegre que s’encarrega de repartir les neules i els torrons i encendran el foc de Nadal.

Dilluns 25 de desembre, dia de Nadal, la Colla No Tinc Fred celebrarà la 21 edició de la Gran Banyada Nadalenca. El lloc de trobada és a la zona de les barques, a la Platja Gran, abans de les dotze del migdia. No cal inscripció prèvia.

I a les vuit del vespre, es farà el concert de Nadal a l’església de l’Escola Pia del carrer Sant Pere, amb la participació dels cantaires de la Coral Laetare. Serà a les vuit del vespre.

Per Sant Esteve, la programació és igualment molt àmplia. A les onze del matí, els patges de Ses Majestats els Reis de l’Orient seran a l’Escola Pia per recollir les cartes de tots els nens de Calella. Els acompanyaran els voluntaris de l’ADF. Al pati de l’escola s’hi muntarà una gran zona lúdica i infantil, també inflables. Estarà oberta fins les tres de la tarda.

I també el 26 de desembre es farà la primera representació dels Pastorets de Ramon Pàmies, a les 19h. L’Estel de Natzaret, a càrrec de Joventut Artística, amb entrades a la venda a taquilla al preu de 10 euros. Els socis de l’entitat tenen un descompte de dos euros.

Programació especial de Nadal a Ràdio Calella TV

Diumenge es podrà veure a través de radiocalellatv.cat el vídeo del pessebre vivent que van escenificar els alumnes de l’Escola Pia. Es publicarà a partir de les sis de la tarda.

El dia de Nadal, 25 de desembre, us oferirem el concert de sardanes que l’Agrupació Sardanista de Calella a les deu del matí a l’antena de Ràdio Calella TV, 107.0FM també al portal radiocalellatv.cat.

Per Sant Esteve i l’endemà, 27 de setembre, s’emetrà un especial del programa La TV a l’escola, amb el Nadal com a tema de debat. El 26 de desembre es podrà veure al portal radiocalellatv.cat, i el 27 a les 8 del vespre pel 107.9FM, com normalment cada setmana.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat