Quim Botey projectarà audiovisuals sobre Calella dins del cicle d’Amics del Patrimoni Històric

Foto: Quim Botey

La pròxima sessió del cicle primavera-estiu d’Amics del Patrimoni Històric no serà una conferència sinó una projecció d’audiovisuals sobre Calella convertits en testimonis gràfics de la història local. Anirà a càrrec Quim Botey, membre de Foto-Film Calella, que és l’autor d’alguns dels treballs que es podran veure a la pantalla de l’auditori de Can Saleta el dimarts 2 d’agost, a les 19.30h, amb entrada lliure i gratuïta.

La sessió d’audiovisuals sobre Calella que ha programat Amics del Patrimoni Històric inclourà la projecció de la cinta La gent del mar sobre pescadors i dos treballs fets per cursetistes de Foto-Film Calella: Calella, dos temps i Així som els calellencs.

Quim Botey hi presentarà l’audiovisual que ha realitzat a partir de les imatges que Foto-Film Calella va recuperar de l’arxiu de la fotògrafa alemanya Heidi Fink, qui va capturar amb la seva càmera l’essència d’un poble mariner que estava vivint l’arribada del turisme.

Des de Foto-Film Calella va recollir les imatges de l’arxiu de Heidi Fink i vam muntar una exposició que vam titular “Descobrint la Calella dels anys 50”. A partir d’aquesta treball de recerca que es va poder veure per la Fira, he creat un audiovisual que serà un dels que es podran veure a la sessió d’Amics del Patrimoni Històric.

Botey ha tirat del seu arxiu personal per a un altre dels audiovisuals que es projectaran a l’auditori de Can Saleta. Hi mescla la música de la sardana Record de Calella i les postals antigues de la ciutat que ha anat aplegant al llarg dels anys.

cartell-quim-boteyPer últim, Calella, jo soc d’aquí. Una selecció personal de les moltes fotografies que ha tirat durant els anys en què l’ha mogut la passió per la imatge. La base musical ha anat a càrrec de la seva neta, Nora Idàñez.

És un recull de fotografies que he fet tots aquests anys i em fa una especial il·lusió passar-lo perquè la meva neta Nora ha fet la cançó que l’acompanya.

Als assistents a la projecció se’ls repartirà una targeta que incorpora un codi QR que remet al portal des d’on es podran tornar a visionar els treballs que s’han inclòs en el programa del cicle primavera-estiu d’Amics del Patrimoni Històric de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Fernando ha dit:

    M’han dit que el dijous a Can Saleta hi ha una taula amb el Sr. Alcalde perque el calellencs puguin dir la seva sobre la nostra ciutat. No seria escaient que $Radio Televisio Calella ho fes arribar a tots els cociutadans que desconeixen aquesta noticia?

    • Dolors Lieury ha dit:

      Bon dia, se’ns ha informat des de l’Ajuntament de Calella que es tracta d’una reunió privada amb veïns, no oberta al públic, per la qual cosa no s’ha publicitat. En tot cas, l’alcalde tornarà a fer un directe en línia a través de la plataforma Instagram obert a preguntes de la ciutadania, aquest dimecres 3 d’agost a les 20h. Fernando, gràcies per seguir-nos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *