Queden la meitat de les entrades per a la Festa de Cap d’Any a la Fàbrica Llobet-Guri

Un muntatge més espectacular i la millor música actual i els grans temes de totes els temps per donar la benvinguda al 2017. La Fàbrica Llobet-Guri acollirà la Festa de Cap d’Any que organitza Crepuscle Group, la cinquena que es fa a Calella, amb un aformant limitat a 1.300 persones. Les entrades es poden comprar en diversos establiments de la ciutat i en només uns dies ja se n’han venut pràcticament la meitat. Algunes es reserven per oferir-les a taquilla el mateix dia de la festa.

Així ho ha explicat Joan Sans, de Crespuscle Group, l’empresa organitzadora de la festa de cap d’any. El preu de l’entrada és de 25 euros anticipada i inclou dues consumicions i una bossa de cotilló.

“Normalment la gent s’esperava a comprar a l’últim moment perquè es decidien tard, però aquest any han anat més a la idea per no quedar-se sense, i ja en portem venudes el 50%”, ha comentat.

Els punts de venda de les entrades són el restaurant Can Xena, la Cafeteria L’Express i la Cafeteria 240, la botiga Maria Antonia i el Gimnàs Cise.

El DJ Carles Pérez, acompanyat d’Albert G i el Dj Jordi Alonso, s’encaregaran de posar el ritme a la festa, que es presenta amb novetats i millores quant al muntatge que hi haurà a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. “Tindrem una il·luminació més espectacular i un so de més qualitat, amb l’efecte ‘delay’ col·locat al mig de la sala. I a això hi afegirem l’efecte ‘Megatron’, a més d’altres moltes sorpreses que es veuran durant la festa”, ha avançat Sans.

Entrada restringida als majors de 16 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *