“Calella diu prou”, un nou concurs a Instagram per lluitar contra la violència masclista

L’Ajuntament de Calella posarà en marxa dilluns un concurs de fotografies adreçat als joves que té per objectiu que expressin el seu rebuig cap a la violència masclista i les relacions abusives en parella. Caldrà compartir-les a la plataforma Instagram, un màxim de cinc per participant, que ha de tenir un perfil públic. El concurs funcionarà fins el 15 d’octubre i el guanyador o guanyadora s’emportarà una càmera instantània Fuji.

La regidora de Joventut i Igualtat, Cindy Rando, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que aquesta iniciativa ve a reforçar les accions que habitualment es fan a les escoles per sensibilitzar els joves.

Vam decidir que estaria bé donar un pas més i no només anar a les escoles per fer tallers sobre igualtat, sinó implicar-los en el concurs a través d’una eina que els joves utilitzen molt.

El concurs començarà l’1 d’octubre i acabarà el 15 d’octubre. Caldrà compartir-les acompanyades de les etiquetes #calelladiuprou #calellajove i #calellaesmes. A més, els participants hauran de ser seguidors del perfil institucional de l’Ajuntament de Calella, que és @calellaesmes.

Aquesta iniciativa ve precedida per la campanya No es No que s’ha desenvolupat durant la Festa Major de la Minerva, amb la col·locació de diversos punts liles, un dels quals a l’exterior de l’envelat de barraques. La regidora d’Igualtat n’ha fet un balanç positiu. Confirma que no es va detectar cap agressió sexista.

Les mateixes noies que estaven al punt lila també es van estar passejant per les Barraques, i els membres de les barres que també s’havien format, van estar vigilants per detectar qualsevol incident però no se me n’ha comunicat cap.

La regidora de Joventut i d’Igualtat ha destacat la tasca de sensibilització que es fa fer des dels punts liles, des d’on també es van repartir les polseres i adhesius amb l’eslògan de la campanya.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista a la regidora Cindy Rando.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *