Viu l’Aplec de la Sardana a Ràdio Calella TV!

Imatge d'arxiu

L’Agrupació Sardanista de Calella ja ho té tot a punt per a la celebració del 92è Aplec de la Sardana de Calella, l’Aplec Pairal de Catalunya, amb una programació que començarà aquest dissabte a la tarda. La cobla La Principal del Llobregat oferirà un concert de sardanes des del Passeig Manuel Puigvert (18.30h) -que es podrà recuperar a la nit a través del portal web de Ràdio Calella TV i pel canal de Youtube- i tot seguit, amb la Sant Jordi, doble audició (22.00h). De cara a diumenge, dia central d’una de les trobades sardanistes més importants del país, el programa Coblejant de Queralt Pedemonte i Jordi Terme emetrà un especial des del Parc Dalmau per seguir totes les ballables de les sessions de matí i tarda en retransmissió en directe pel 107.9FM i en streaming per web i xarxes socials.

L’Aplec començarà a les deu del matí de diumenge i serà en aquesta primera sessió quan es farà el concurs de colles improvisades mentre soni Jovemania, una composició de Carles Segarra. Aturada al migdia per dinar, entre la una i les quatre, quan es reprendran les ballades. Es tocaran sardanes de set tirades, com es va fer ja l’any passat, amb la única excepció de Record de Calella de Vicenç Bou, que serà de conjunt i de deu tirades com antigament.

Es podrà seguir a l’antena de Ràdio Calella TV (107.9FM), que farà una retransmissió en directe de l’Aplec fins a les vuit del vespre. També es podrà seguir a través del portal web i per les xarxes socials del Coblejant, el programa de sardanes que fa un desplegament especial per oferir aquesta cita clau del calendari cultural calellenc i sardanista de Catalunya.

Els assistents a l’Aplec podran participar al concurs de votació popular escollint la seva sardana preferida del programa -a excepció de les de conjunt i lluïment-. Entre tots es sortejarà dues estades de pensió completa per assistir a l’edició del 2020.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *