L’Hotel Sant Jordi guanya un premi a l’aposta per la innovació tecnològica

L’Hotel Sant Jordi ha guanyat el premi a la Transformació digital que atorga CaixaBank, qui ha reconegut la seva aposta per la innovació tecnològica aplicada al seu negoci. El guardó valora la innovació i la transformació digital, la sostenibilitat i responsabilitat corporativa així com la modernització i reposicionament de l’oferta turística.

L’Hotel Sant Jordi de Calella ha estat premiat juntament amb altres establiments turístics de primer nivell de Catalunya com The Serras Luxury Boutique, Hotel Barcelona, el Balneari Termes Victòria i Sitges Group Apartaments. Aquestes quatre companyies del sector han estat guardonades després d’analitzar les característiques dels diferents projectes i iniciatives presentades.

El propietari de l’hotel calellenc, Josep Maria Corrales, s’ha mostrat orgullós de rebre aquest reconeixement. També ha dit que ara opten als premis que s’entreguen a nivell estatal.

Hem guanyat el premi regional de la província de Barcelona en l’àmbit de la transformació digital pels canvis que vam introduir a l’hotels durant els anys 2016 i 2017. I n’estem molt orgullosos.

Corrales ha explicat en què ha consistit la seva aposta per la introducció de les noves tecnologies a l’hotel. En destaca que l’accés a les habitacions és mitjançant l’empremta digital dels clients.

El que més ha cridat l’atenció és que pots circular per dins les nostres instal·lacions utilitzant només l’empremta digital. No has de portar ni clau ni targetes i pots entrar a totes les àrees destinades als clients.

El pròxim 22 de gener es donaran a conèixer els noms de les empreses guanyadores de la fase estatal dels premis que concedeix CaixaBank. Serà en el marc de la fira turística més rellevant del sector, Fitur, que se celebra a Madrid.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *