Ràdio Calella celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Especial

Demà dissabte 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio. Enguany, aquesta efemèride està dedicada a la importància d’aquest mitjà de comunicació en situacions de catàstrofes i emergència humanitària.

La Unesco va instaurar el Dia Mundial de la Ràdio l’any 2011 a proposta d’Espanya i per iniciativa de l’Acadèmia Espanyola de la Ràdio. Al desembre del següent any, el 2012, l’Assemblea General de Nacions Unides va ratificar aquesta proclamació.

Concretament, aquest 2016 el Dia Mundial de la Ràdio té com a lema «La ràdio en temps de desastre i emergència» per tal de celebrar que la ràdio és important tant en temps de pau com també en situacions d’emergència.

Ràdio Calella celebrarà aquesta diada amb un programa especial i en directe des de la Plaça de l’Església entre les 17 i les 19 hores. Un programa on parlarem de la importància d’aquest mitjà i de la feina que es fa a través dels informatius i els programes d’aquesta emissora. Serà un espai obert a la ciutadania per tal que ens pugui explicar les seves vivències i records de la ràdio. A través de les xarxes socials farem servir l’etiqueta #diaradiocalella

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat