Ràdio Calella Televisió inicia aquest dilluns la temporada 2023-2024

Estudis de RCT

“Una graella continuista amb petits retocs”, així defineix Emili Pacheco, director de Ràdio Calella Televisió, la nova temporada que arrenca demà dilluns 9 d’octubre. La principal novetat és la tornada a la graella de l’ ‘Info Vespre’, que conduirà la periodista Gemma Ponce de dilluns a divendres a les 20 h. Els programa insígnia de RCT, ‘La Ciutat’ incorpora noves veus a la tertúlia que es farà els dilluns, dimecres i divendres.
Potenciar els directes al carrer i una aposta per l’audiovisual són altres de les novetats per aquesta nova temporada.

Ràdio Calella Televisió ja ho té tot a punt per arrencar aquest dilluns 9 d’octubre una nova temporada que ve marcada per la continuïtat de programes com La Ciutat o La Banqueta, els dos espais insígnia de la casa. Pel que fa al matinal, que s’emet de dilluns a divendres de 10 a 12 h presentat per Sònia Montañola, la novetat més destacada és la incorporació de nous tertulians com ara els exregidors Josep Torres, Miquel Pérez  i Albert Torrent, entre altres. Una tertúlia que aquesta temporada s’oferirà els dilluns, dimecres i divendres a la franja d’11 a 12 h. Els dimarts i dijous d’11 a 12 h arribarà el Cruïlla d’Europa de Teresa Carreras i L’Hora de la Gent Gran, respectivament. L’espai conduït per Josep Maria Grenyó passa de quinzenal a setmanal.

La Banqueta, el veterà programa esportiu que presenta Vadó Itchart, s’emetrà els dilluns de 21 a 21:30 h.

Torna l’Info Vespre de dilluns a divendres a les 20 h

Pel que fa als informatius, a banda de l’Info Migdia de les 13 h que condueix Dolors Lieury, a partir d’aquest dilluns torna a la graella l’Info Vespre a les 20 h conduït per Gemma Ponce. Tots dos espais tindran una durada de 10 minuts.Una altra de les novetats que ja s’ha estrenat aquest divendres 6 d’octubre és la coproducció d’un pòdcast informatiu amb La Xarxa. Cada divendres un nou Infopòdcast de 3 minuts amb els titulars informatius de la setmana. En l’àmbit informatiu cal destacar també l’aposta per oferir cada dia notícies en format vídeo.

La graella de les tardes continua amb el programa Ona Maresme, un espai coproduït per vuit ràdios locals del Maresme amb el suport de La Xarxa.  S’emet de 16 a 18 h i compta amb Naomi Esteve com a presentadora des de Calella.

Ràdio Calella Televisió celebrarà durant el 2024 el centenari de la ràdio a Catalunya amb tot un seguit de programes en directe des del carrer. Des d’aquest estiu s’ofereixen també directes a través de plataformes com Instagram o Facebook amb l’objectiu d’acostar de manera immediatesa l’actualitat als ciutadans.

Programes com el Coblejant, A Ritme de 2×4 o Bojos pel cine continuaran una nova temporada omplint la graella de l’emissora pública de Calella.

Un altre aspecte destacat de la nova temporada de RCT és l’aposta per a les coproduccions juntament amb Kommon Films, la productora calellenca liderada per Ernest Vila.

Coincidint amb l’inici de la temporada, el conegut periodista Ricard Ustrell, presentador de El Matí de Catalunya Ràdio i el Col·lapse de TV3, ha enviat un missatge als treballadors i seguidors de RCT posant en valor la informació de proximitat.

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.