[AMPLIACIÓ] Creu de Sant Jordi per a Santiago Marrè

marré00000000 ok

El president honorífic de Foto-Film Calella rebrà la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya en reconeixement a l’incalculable valor de la seva tasca de creació, recerca, conservació i divulgació d’imatges cinematogràfiques històriques, de gran interès per al patrimoni audiovisual de Catalunya. En una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV ha dit que voldria que el seu treball de recopilació de documents històrics fossin divulgats i exposats a Calella.

74e5796d-78d5-4872-8c58-d8c652d1d5cf

Santiago Marrè, avui als estudis de Ràdio Calella TV.

El calellenc Santiago Marrè ha explicat que la seva passió pel cinema històric va néixer a partir de la descoberta d’un projector del sistema amateur Pathé Baby amb el qual va començar a recuperar cinema amateur familiar. Espera que el seu treball tingui continuïtat i ofereix els documents que conserva a casa i a la seu de Foto-Film Calella perquè siguin exposats al públic.

Marrè, que en l’actualitat s’encarrega d’organitzar les Trobades Internacionals de Cinema 9,5 i el Mercat del Col·leccionista, ha revelat que l’ex conseller de Cultura Lluís Puig Gordi li va comunicar fa uns mesos que el Govern volia concedir-li la Creu de Sant Jordi, que finalment es va aprovar ahir amb la consellera Laura Borràs al capdavant de Cultura.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Santiago Marrè Brucet, flamant Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *