Reconeixement unànime a la figura de Candini

ajuntament mandat 2019-2013

Dia de reaccions polítiques al fil de la renúncia de l’alcaldessa Montserrat Candini, qui ahir feia públic que deixa la política municipal per centrar-se en la plena recuperació de la malaltia que pateix des de fa uns mesos. Els partits del Govern Municipal i a l’oposició han reconegut avui la figura política de Candini i la seva dedicació al capdavant del consistori durant els últims 11 anys. Tots han tingut paraules de reconeixement per a la que ha estat la primera l’alcaldessa de la ciutat i també han volgut desitjar-li una ràpida i plena recuperació.

Paraules de reconeixement per l’alcaldessa des del seu equip de Govern. Marc Buch, qui ha substituït a Candini al llarg d’aquests mesos i qui assumirà en els propers dies l’alcaldia, ha assegurat que acomiadar a una persona com Candini no ha estat fàcil i ha agraït a l’alcaldessa la feina que ha fet durant tots aquests anys al capdavant del consistori.

Acomiadar a la Montserrat Candini no ha estat fàcil. És una persona que ha fet feina incansable tots els anys que ha estat a l’Ajuntament. Ha fet molta feina per Calella. La transformació que hi ha hagut a la ciutat ha estat més que evident. Sempre que s’acomiada una persona que ha fet tant, és moment intens i emotiu.

També ha agraït la tasca feta, Josep Torres. El portaveu del seu govern es mostrava molt afectat per la marxa de Candini. “Són molts anys junts i m’entristeix” deia Torres en una entrevista al programa La Ciutat.

Son molts anys junts, un al costat de l’altre i entristeix. La Montserrat ens ha anat preparant i també agraeixo la feina que ha fet Buch al capdavant. Hem seguit i seguirem el camí que ens ha marcat l’alcaldessa.

Els republicans també han mostrat avui tot el seu suport a Candini en aquests moments tan complicats, tant en l’àmbit professional com personal. En una intervenció al programa La Ciutat, el cap de l’oposició, Xavier Ponsdomènech, ha agraït la implicació de l’alcaldessa al llarg dels 11 anys al capdavant del consistori i ha reconegut el seu lideratge i figura política.

Avui hem d’agrair la dedicació que ha donat durant aquests darrers anys. És un dia per fer-li aquest reconeixement, fer-li l’agraïment i desitjar-li una recuperació plena. Necessitem salut i això ha d’estar per sobre de qualsevol altra cosa.

En la mateixa línia s’ha expressat Calella en Comú. Sebastian Tejada ha posat en valor la figura de Candini al llarg de tota la seva trajectòria política i ha destacat el seu lideratge en uns anys molt complicats i convulsos pel consistori, sobretot amb l’arribada de la pandèmia de la Covid.

És un dia per agrair-li la dedicació que ha tingut, no només a l’Ajuntament, sinó en altres àmbits polítics en uns anys molt complicats i convulsos. Hem tingut la pandèmia, hem tingut els anys del procés… els seus mandats no han estat fàcils i avui és un dia d’agrair el seu esforç i treball.

Per la seva part, la portaveu de la CUP, Núria Freixas, també ha volgut agrair la dedicació de Candini amb el consistori. I ha fet valdre l’expertesa i implicació de l’alcaldessa, malgrat reconèixer les grans diferències ideològiques que les han separat.

Són moments molt delicats i màxim respecte. Agraïm la feina que ha fet. Ha sigut tot una bona experiència compartir consistori amb ella per la seva expertesa, malgrat les grans diferències ideològiques.

Des de Ciutadans, Guillermo Gomis, ha lamentat la gran pèrdua que suposa la renúncia de Candini per la ciutat i ha destacat el llegat que deixa després d’onze anys al capdavant del consistori.

És una gran pèrdua política per a la ciutat. Al llarg d’aquests 11 anys ha fet gestions molt bones i ha posicionat Calella on es mereixia. Pots estar més d’acord o no amb la manera de gestionar-ho, però ha fet una gran gestió.

Els quatre partits polítics han destacat que Candini no només ha estat una figura rellevant per la política municipal, sinó també per la nacional i estatal.

 Recupera totes les intervencions al programa La Ciutat:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *