Rècord de sol·licituds de les beques menjador del Consell Comarcal

Prop de 600 famílies de Calella han fet sol·licitud per acollir-se a les beques menjador que cada curs atorga el Consell Comarcal del Maresme. L’ens supramunicipal està accelerant la revisió de les sol·licituds d’ajuts de menjador escolar i ja ha fet un primer atorgament per valor de 6.254.385,67 euros, una quantitat que supera en un 4,5% l’atorgada a inicis del curs passat. De fet, la quantitat de sol·licituds rebudes aquest curs ha augmentat un 12,4%.

Al conjunt comarcal s’han presentat 11.751 sol·licituds d’ajuts de menjador escolar i ja n’han resolt 9.348, gairebé un 80%, de les quals 7.600 han estat concedides i 1.748 denegades per diferents factors, sent el més destacat la superació del llindar de randa màxim establert dins de les bases de la convocatòria.
Pel que fa a les sol·licituds denegades les famílies que no estiguin d’acord i vulguin al·legar poden fer-ho fins al 2 de novembre mitjançant una instància genèrica a la seu electrònica del Consell Comarcal. A més, des d’ahir mateix i fins al 31 d’octubre s’atendrà presencialment a les famílies a les dependències del Consell Comarcal, ubicat a la plaça Miquel Biada número 1 de Mataró. L’horari serà els dimarts, dijous i divendres de 9 h a 13:30 h.

Des del Consell Comarcal també es gestionarà aquest curs el servei de menjador escolar de 9 centres educatius de la comarca i té previst servir prop de 166.000 menús.

Per altra banda, pel que fa a les rutes del servei de transport escolar, quedarà cobert amb 78 rutes, de les quals 44 es faran amb autobusos i les 34 restants amb taxis que traslladaran a l’alumnat amb necessitats educatives especials que han d’assistir als centres que compten amb un Suport Intensiu d’Escolarització Inclusiva).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *