Remet el vent però pren força la pluja i el temporal marítim

Font: Servei Meteorològic del Maresme
Font: Servei Meteorològic del Maresme

El Servei Meteorològic del Maresme alerta d’una situació marítima molt complicada, amb onades que avui arribaran als 6 metres d’alçada en qualsevol punt de la comarca. Si bé s’espera que durant el dia d’avui el vent remeti, es continuaran registrant ratxes de més de 70 quilòmetres per hora, per sobre del llindar de risc. La jornada estarà marcada per les pluges, que seran molt abundants.

La previsió anuncia un dimarts passat per aigua, amb acumulacions de fins a 250 litres per metre quadrat a l’Alt Maresme, que seran de 150 litres per metre quadrat al sud. El Servei Meteorològic del Maresme alerta dels problemes que es poden produir en zones inundables –rials i rieres– i preocupa especialment el creixement de la Tordera. El riu ja té ara un cabal que supera el nivell d’alerta. El gruix de les precipitacions es concentraran durant la nit i matinada.

Demà dimecres la situació millorarà una mica. Durant el matí s’obriran algunes clarianes i a partir de la tarda arrencaran les precipitacions, en forma de ruixats dispersos. Les ventades s’afebliran i es desactivarà la situació de perill, amb ratxes que rondaran els 65 quilòmetres per hora. La situació marítima continuarà molt alterada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat