Repassada a l’agenda esportiva

Un cap de setmana més, on el Club de Futbol Calella i la Unió Esportiva Handbol Calella, defensaran el seu lideratge a la lliga i on el CB Calella FMV jugarà per sortir de la zona de descens directe.

El CF Calella, líder en solitari i amb el Tiana a tres punts, jugarà ‪el dissabte a les 18:00 h‬ al camp de Vilassar de Dalt.

‪El diumenge a les 18:05 h i amb les càmeres de Ràdio Calella Televisió en directe, la UEH Calella disputarà la primera de les quatre finals que els resten per acabar la lliga com a campions. Els de Salva Puig, jugaran aquest partit al pavelló calellenc contra el Gavà.‬

El primer equip masculí del CB Calella FMV, ara mateix ocupa places de descens directe. L’objectiu del conjunt de Paco Garcia, és poder acabar la lliga en zona de promoció de descens. Per aconseguir-ho, ‪aquest dissabte a les 21:15‬, té un partit clau a la pista del Badalonès, últim classificat a la lliga.

Les noies, del CB Calella, després dels darrers bons resultats, intentaran seguir sumant victòries. Aquest diumenge jugaran a casa contra el Claret. El partit començarà ‪diumenge a les 19:45 h‬.

El CEF Creu Groga de waterpolo, disputarà el seu partit a la piscina del Sallent, ‪el dissabte a les 18:00 h‬.

En tennis taula, aquest cap de setmana Calella serà la seu del Campionat de Catalunya de veterans per equips. Els calellencs Jaume Puig i Jordi Font hi participaran.

Aquest ‪pròxim dissabte a partir de les 15:30 h‬ a Sils, es disputarà la cinquena jornada del circuit individual de Bitlles Catalanes. Hi participaran diversos tiradors calellencs.  

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *