La nova territorial Òmnium Alt Maresme es presenta aquesta tarda a Pineda de Mar

Marina Llansana en un acte amb el president d’Òmnium

La junta gestora d’Òmnium Alt Maresme presentarà aquesta tarda a Pineda de Mar la nova territorial que abraça els municipis compresos entre Canet de Mar i Tordera, on hi té aproximadament uns 2.000 associats. L’acte s’adreça a ells i també als simpatitzants, i s’aprofitarà l’acte per informar-los del procés d’eleccions de la junta directiva que es preveu obrir a finals d’any.

Jaume Planas, integrant de la gestora, ha explicat a Ràdio Calella TV que la presentació servirà per informar dels projectes que s’impulsaran en la línia dels tres eixos d’actuació de l’entitat: llengua, cultura i país.

Ja se sap quin és l’ideari de l’entitat però sí que explicarem quins són els projectes que s’impulsen a nivell nacional i els que s’estan treballant aquí al territori (…) La gestora és l’encarregada de preparar les eleccions a la junta directiva. Suposem que ho podrem fer a la tardor, ens interessa que de cara a l’any vinent, per qüestions de pressupost i projecte estigui en marxa.

Òmnium Cultural Alt Maresme se centra ara en l’organització de la territorial, en informar als socis i definir les accions que desenvoluparà. I ho farà en paral·lel a l’atenció que vol dedicar al judici del procés, que ha assegut el seu president nacional, Jordi Cuixart, a la banqueta dels acusats. Igualment, en breu anunciaran la ubicació de la seu.

L’acte de presentació de la nova territorial de l’entitat es farà aquest divendres a l’Auditori de Pineda de Mar (19.00h) i estarà apadrinada per la vicepresidenta d’Òmnium Cultural, Marina Llansana. Hi ha confirmades les assistències del vicepresident d’Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, i de la diputada d’ERC, Mònica Palacín; a banda d’altres autoritats municipals del territori.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *