Repertori renovat per al Concert d’Any Nou del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia

concert any nou 23b

El Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia afinen veu i instruments per a un dels concerts més esperats de la Temporada Lírica Ciutat de Calella. El que tanca l’any i ens apropa una selecció de les millors nadales tradicionals i els típics valsos vienesos. S’han esgotat les entrades que s’havien posat a la venda, corresponents al 50% de l’aforament, d’acord amb les restriccions anti-Covid. El Concert d’Any Nou es farà aquest diumenge a la Sala Mozart (18h). Per facilitar l’acces i evitar les cues, es demana arribar-hi una hora abans.

El director de l’orquestra, Albert Deprius, ha avançat que enguany s’ha preparat un repertori renovat, però que no hi faltaran les peces més significatives del programa nadalenc.

Tret de les obligades, com “El Danubi blau” d’Strauss o la “Marxa Radetzky”, que hi posarà el punt i final, o les nadales del Salvador Brotons, que agraden molt i són molt nostrades; la resta de les obres que hem inclòs en el repertori seran estrenes per a nosaltres.

Deprius es mostra convençut que sentiran l’escalf i el caliu del públic que els acompanyarà a la Sala Mozart, malgrat haver hagut de reduir l’aforament a la meitat. Aquest és un dels concerts que el públic espera amb més ganes.

Hem d’agrair a la gent de Calella i de la comarca, que sempre fan l’esforç i venen, i han omplert sempre la Sala Mozart, que ara està al 50% i només hem pogut treure 225 entrades. Ara mateix tenim una llista de persones que esperen alguna anul·lació per poder venir.

El concert està organitzat pel Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia i l’Ajuntament de Calella, dins la programació de la Temporada Lírica Ciutat de Calella, que enguany ha arribat a la novena edició.

Ràdio Calella TV l’enregistrarà i en farà una retransmissió per ràdio (107.9FM) i els canals de Youtube i Facebook durant les festes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *