Repunt de COVID durant les festes de Nadal

Augmenten les infeccions respiratòries, sobretot de la COVID que a dia d’avui és la més predominant. Des de l’Hospital de Calella, el Dr. Del Río apunta que la situació no és alarmant i tranquil·litza a la ciutadania de cara a les trobades de Nadal.

S’anomena JN1 i és una subvariant de COVID més contagiosa, però no més greu. En les últimes setmanes els contagis per covid s’han multiplicat per dos i des de l’Hospital de Calella, el referent en malalties infeccioses, Oscar del Río apunta que no és preocupant, però fa falta vacunar-se de la grip i COVID per evitar grans complicacions.

Del Rio apunta que no fa falta preocupar-se de cara a les trobades de Nadal, ja que la situació no és alarmant sinó que forma part de la tendència del virus. Instisteix en la necessitat de vacunar-se per tal de prevenir.

La campanya de vacunació encara està en marxa

A Calella, la campanya de vacunació va començar el mes d’octubre i continua oberta. En aquesta temporada es duu a terme al CAP de Calella. Es pot demanar cita a través de La Meva Salut o al web de citasalut.gencat.cat, també de manera presencial.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *