Puja el risc de brot a Calella

La situació sanitària es manté estable a Calella però el risc de rebrot de Covid-19 s’ha descontrolat en els últims dies. Després d’una setmana amb tendència a la baixa en l’índex de referència, ara Segons el gràfic que elabora TV3 del risc de brot seguint el sistema de càlcul del grup de Recerca BIOCOM-SC de la UPC, i amb dades oficials de la Generalitat, indica que a Calella l’índex de brot ha anat a l’alça. Se situa actualment en el 281,43, sent considerat de risc Molt Alt.

La taxa de reproducció de l’epidèmia és d’1,68. La taxa rho s’obté a partir de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas indicar-ne i si es troba per sobre de l’1, significa que l’epidèmia creix. En els darrers set dies s’han diagnosticat 12 casos amb proves PCR, els quinze dies anteriors es van diagnosticar fins a 33.

En el conjunt de Catalunya, Salut ha notificat 679 nous positius de coronavirus detectats amb PCR en les darreres 24 hores. El risc de rebrot puja després de dies de reculada i ara és a 175,69.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *