Robatori a la botiga Los Extremeños de Calella

Extremeños

Tres encaputxats han entrat de matinada a la botiga Los Extremeños de Calella. El seu propietari, Carlos Tarazaga, ha explicat a aquesta emissora que cap a les tres de la matinada tres nois amb una palanca i un gat, han forçat la persiana de restaurant El Cielo Extremeño i s’han endut la caixa registradora

També ho han intentat amb les caixes de la botiga però no se n’han sortit. En Carlos Tarazaga n’és el propietari.

A això de les tres de la matinada tres nois encaputxats i amb guants, ben preparats amb una palanca i un gat, han forçat la persiana de El Cielo, el restaurant; han entrat per aquí i amb el temps que han tingut mentre ha saltat l’alarma, s’han emportat la caixa de cobrar del Cielo; amb les de la botiga també ho han intentat però no han pogut. Han trencat la màquina, han trencat el terra; està potes amunt.

A la caixa que s’han endut hi havia la recaptació del dia anterior; Tarazaga calcula que els han robat entre dos i tres mil euros.

La recaptació del dia; jo calculo que entre dos i tres mil euros. Han vingut a buscar els diners i ja està, no els hi ha donat més temps. Una de les treballadores que jo tinc viu a dalt, a sobre el restaurant. I al sentir el soroll ha cridat ràpidament a la policia, ella també els ha cridat des de la finestra i han sortit corrents.

La policia científica del Mossos ha estat aquest matí recopilant proves. A hores d’ara els propietaris de l’establiment estant quantificant els danys materials que els ha ocasionat aquest robatori.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat