Rubén Peris (president Volta a Catalunya): “Em sap greu que es tanqui el cicle amb Calella”

Calella serà l’etapa inaugural de la Volta a Catalunya del centenari i, amb ella, es donarà per acabada la relació que hi ha hagut amb l’organització per un període de nou anys. L’acord per renovar el conveni per última vegada es va donar a conèixer divendres, i ahir el president de La Volta, Rubén Peris, reconeixia al programa La Banqueta que el comiat del 2020 li produeix certa tristor. Va agrair la bona col·laboració que han rebut de Calella quan la ronda ciclista catalana passava per dificultats i, és per això, que no tanca la porta a tornar aquí en un futur.

Peris es mostrava satisfet que Calella sigui en part protagonista de l’edició del centenari de la Volta. Explicava que la decisió de no renovar el conveni a partir del 2020 s’ha de pres de forma conjunta.

Mentiria si no digués que em sap greu que es tanqui un cicle. Hem d’anar variant, tant la Volta com Calella. Vam acordar que acabaríem amb la Volta del centenari. Estem encantats amb l’Ajuntament i l’alcaldessa, no hi ha cap problema, tot al contrari. Però sí que ens vam fixar aquesta fita com a última data.

El president de la Volta va dir que l’organització ja està treballant per a l’edició del 2021 i que tenen propostes per part d’algunes poblacions per donar-li el tret de sortida.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.