Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman primers confirmats del Canet Rock 20

L’edició del Canet Rock 2020 ja té els tres primers artistes confirmats. Oques Grasses, Doctor Prats i Jazzwoman actuaran el 4 de juliol del 2020 al Pla d’en Sala, a Canet de Mar. Són els primers grups que ha confirmat fins ara el festival, que l’any passat va exhaurir les 23.000 entrades que va posar a la venda.

Oques Grasses, seran els encarregats de veure sortir el sol.

El grup osonenc ha estat una de les revelacions del panorama musical català del 2019. Les cançons incloses dins l’àlbum “Fans del sol” s’han convertit en un himne per a molts amb cançons com “In the Nigh“, “Torno a ser jo” o “Sta guai“. Fins ara han fet més de 400 concerts en 10 països diferents i seran els encarregats de tocar fins a veure sortir el sol. Oques Grasses ja va ser un dels caps de cartell del Canet Rock 19.

Els qui tocaran una mica abans d’Oques Grasses, serà Doctor Prats.

El grup terrassenc, una de les bandes més aclamades pels adolescents, ha revolucionat la música en català amb el seu tercer disc “Venim de lluny“, on s’hi inclouen cançons com “Caminem lluny“. Igual que Oques Grasses, Doctor Prats també repeteix en el festival.

I el tercer artista confirmat, és la valenciana Jazzwoman.

Presentarà el seu nou disc amb una barreja de gèneres que van del saxo al rap, passant pel hip hop, el trap, l’afrotrap, salsa merengue o bachata.

Tot i que fins al moment no s’havia revelat cap detall del cartell, ja s’han venut més de 3.000 entrades anticipades. L’edició d’aquest estiu va aplegar a 23.000 persones.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *