Sant Pol portarà els vehicles retirats per la grua al dipòsit de La Muntanyeta

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El dipòsit municipal de vehicles de Calella serà utilitzat temporalment per custodiar els que retiri la grua de Sant Pol de Mar. És una petició del consistori veí, que no farà ús dels terrenys a tocar de la Plaça de l’Hotel fins que hagi enllestit la modificació del seu planejament urbanístic. El tinent d’Alcaldia responsable de Seguretat i Mobilitat, Albert Torrent, ha explicat que no es tracta d’una cessió d’ús gratuïta i que el dipòsit de La Muntanyeta –d’aproximadament mil metres quadrats– té prou capacitat per guardar els cotxes que retira la grua de Calella i els que vindran de Sant Pol de Mar.

Calella compartirà amb Sant Pol de Mar el dipòsit municipal de vehicles de la Muntanyeta, que té capacitat per a una seixantena de vehicles. És l’acord al que han arribat els dos consistoris i pel qual falta només la signatura final, motivat per una modificació urbanística que impedeix a la població veïna utilitzar de forma temporal els terrenys on hi porta els cotxes.

“Deixaven els vehicles en un espai que no era equipament i havien tingut una sèrie de problemes, tot i que ara estan refent el Pla General i l’ubicaran allà mateix. Per això ens van demanar que, durant uns mesos o un any a molt estirar, poder formalitzar aquest conveni”, ha concretat Torrent.

Torrent garanteix que el dipòsit de La Muntanyeta té prou capacitat per custodiar també els vehicles retirats dins el terme municipal de Sant Pol de Mar. Ha explicat que l’Ajuntament de Calella en cobrarà la utilització de l’espai però que la responsabilitat de la gestió del servei de grua santpolenc serà total i única del seu consistori.

“Policialment no ens suposa res: ells portaran els vehicles i cobraran el preu de la retirada per mitjà de la grua”, ha afirmat Torrent. “No ha de generar cap problema, si hi hagués la més mínima possibilitat que passés no podríem haver fet aquest acord”, ha conclòs.

El dipòsit municipal de vehicles de Calella es va traslladar l’estiu passat de la Fàbrica Llobet-Guri a uns terrenys que hi ha a la part de dalt de la Zona Esportiva de La Muntanyeta, ocupant una superfície d’aproximadament mil metres quadrats. L’espai està tancat perimetralment i disposa d’un sistema de vigilància per càmeres que està controlat des de la comissaria de la Policia Local.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat