Santi Vila elogia Calella com a model gestió del turisme

El conseller d’ Empresa i Coneixement considera que Calella és un exemple pel que fa a la bona gestió del Turisme. Vila ha visitat avui les les instal·lacions dels hotels Kaktus i Sant Jordi s’ ha entrevistat amb els seus responsables, així com també amb propietaris i directors d’altres hotels calellencs.

Fer una bona gestió i apostar per un turisme d’excel·lència. Aquesta és la fòrmula, segons el conseller Santi Vila, per aconseguir que el turisme sigui un oportunitat per créixer de manera responsable. El Conseller ha destacat el treball que s’ ha fet desde el municipi per aquests més de 60 anys amb la gestió del turisme.
«És un municipi que ha estat exemplar amb la intuició que precisament ara el que havíem de fer era jugar fort la carta de l’excel·lència de la qualitat. Obrir el ventall dels públics als quals ens dirigim, donar una oferta des del punt de vista de la cultura i de l’oci molt més rica i adreçada no només a un turisme convencional des d’ una imatge tòpica de fa uns anys. En la meva visita veieu-hi el subratllar la felicitació del govern a Calella»


El conseller ha parlat amb hotelers i responsables del gremi d’ hosteleria que li han transmès la necessitat d’apostar per un turisme d’excel·lència i millorar la seva oferta. Una proposta que suposa un compromís amb el territori per crear valor.
«De millorar encara més la seva oferta des del punt de vista de l’excel·lència. M’ ha agradat molt constatar amb els hotelers amb qui hem pogut parlar com ja tenen molt clar el que han de fer en el curt i el mig termini, com aquesta és una aposta de compromís amb el territori i no només amb una iniciativa estrictament empresarial»

El conseller ha visitat l’ajuntament on ha ha estat rebut per l’alcaldessa, Monserrat Candini, i els regidors del consistori i ha signat al llibre d’ honor. A més s’ ha reunit amb Isabel Mallol, presidenta de l’ Associació Turística de Calella i amb Jordi Noguera, president del Gremi d’ Hosteleria del Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *