L’ascensor de la Fàbrica torna a estar operatiu

L’ascensor central de la Fàbrica Llobet Guri torna a estar en funcionament des d’aquest mateix divendres 1 de desembre, dues setmanes més tard el previst. Després de tres mesos fora de servei – els treballs havien de començar inicialment al mes d’agost – els operaris han finalitzat aquesta setmana les tasques de reparació i substitució de la cabina i del sistema elèctric.

Fa unes setmanes des del consistori es va lamentar l’endarreriment de les obres. La tinent d’alcaldia de Gestió Patrimonial, assegurava que es tracta d’una obra complexa on hi han estat implicats diversos industrials i el Departament d’Indústria de la Generalitat per tal de legalitzar la infraestructura.

L’ascensor central connecta la planta baixa de La Fàbrica amb el soterrani, on hi ha el búlder d’escalada, i les dues plantes superiors. A la primera hi ha les dependències municipals d’Educació i Serveis Socials, a més de l’Escola Oficial d’Idiomes. A la segona, l’hotel d’entitats i les instal·lacions de Ràdio Calella TV.

Amb aquest elevador fora de servei, tots els usuaris dels centres de música i dansa que hi ha a l’equipament, o els membres de les diferents entitats que hi tenen local, han hagut de pujar obligatòriament durant tres mesos per les escales.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *