Santi Vila: “Els hotels de Calella aposten per un turisme de poder adquisitiu més alt”

Reduïr el nombre de places hoteleres i apostar perquè siguin més confortables per atraure turisme de més alt poder adquisitiu. És una de les propostes que els hotelers li han traslladat al conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat en la visita que ha fet avui a Calella. Santi Vila s’ha entrevistat amb els resposnables d’alguns dels establiments de la ciutat per abordar els resptes de futur en la gestió del turisme.

El conseller ha visitat els hotels Kaktus i Sant Jordi i ha parlat amb els seus responsables sobre com millorar l’oferta per arribar a l’excel·lència. Vila ha explicat que els empresaris del gremi han posat sobre la taula propostes per reconvertir les places hoteleres i captar un turisme de qualitat.

Per la seva banda, l’alcadessa, Montserrat Candini, ha volgut posar èmfasi en el fet que ja fa temps que Calella aposta per un turisme de més alt poder adquisitiu. I va posar d’exemple la gran quantitat de persones que s’acullen amb motiu de la celebració d’Ironman.

Des del punt de vista del sector privat, el president del Gremi d’Hosteleria del Maresme, Jordi Noguera, ha explicat a Ràdio Calella TV quina opinió se li ha traslladat al conseller d’Empresa i Ocupació.

Noguera ha assegurat que el sector empresarial ha pres consciència de la necessitat de reformular el model turístic per guanyar quotes de qualitat. Amb tot, puntualitza que no tots els hotes poden o busquen el mateix.

De la seva banda, la presidenta de l’Associació Turística de Calella, Isabel Mallol, fa seva també l’opinió generalitzada durant la visita del conseller Vila en la línia de treballar per reconvertir places hotelers per avançar en termes de qualitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *