Sara Planes, escollida nova presidenta de Junts per Calella

sara planes web

Junts per Calella ha renovat l’executiva i ha escollit Sara Planes com a nova presidenta, que relleva en el càrrec al tinent d’Alcaldia Marc Buch, que el mes passat va anunciar que renunciava per impossibilitat de compaginar totes les seves responsabilitats. L’assemblea del partit, reunida ahir, va avalar la candidatura encapçalada per Planes, qui en declaracions a Ràdio Calella TV ha explicat que donarà continuïtat als objectius de l’anterior presidència fent èmfasi en la reivindicació per la igualtat de gènere en tots els àmbits.

La nova presidenta de Junts per Calella, Sara Planes, ha defensat el compromís del partit amb els més vulnerables i amb una política “útil” per al conjunt de la ciutat. També el seu particular de ser activa en la lluita per la igualtat de gènere.

Els objectius són: ser un altaveu de la diagnosi de la ciutat per valorar necessitats i oportunitats, sempre fent una política útil. Com a partit defensem els valors de la socialdemocràcia, la prosperitat econòmica i social, sempre al costat dels més vulnerables. Com a dona, i havent fet aquest pas endavant, m’agradaria reivindicar i lluitar pel paper de la dona i la necessària igualtat en tots els àmbits.

En les seves primeres paraules públiques, l’endemà de la seva elecció, Planes ha fet un agraïment públic a l’equip de l’alcaldessa Montserrat Candini per la feina que està fent “ens uns moments de complexitat política”.

◾ Sara Planes, PRESIDENTA
◾ Mariceli Santarén, VICEPRESIDENTA
◾ Carlota Pujol, SECRETÀRIA
◾ Josep Grima, TRESORER
◾ Ramón Llamazares, SECRETARI D’ORGANITZACIÓ
◾ Jordi Vivancos, SECRETARI DE COMUNICACIÓ
◾ Núria Parella, VOCAL
◾ Albert Torrent, VOCAL
◾ Joan Pons, VOCAL

Després de les festes nadalenques, Junts per Calella reprendrà l’agenda d’activitat política en clau de partit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat