El Club Nàutic celebra aquest cap de setmana la festivitat de la Mare de Déu del Carme

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El Club Nàutic Calella celebra aquest cap de setmana amb diferents activitats la festivitat de la mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors.

Demà dissabte a partir de les nou del vespre es fa la sardinada i cantada d’havaneres a l’esplanada annexa al camp de futbol de mar. Segons el president del Club Nàutic, Antonio Mellado, hi ha prevista l’assistència d’unes 700 persones que consumiran uns 220 quilos de sardines: “Cada any compro entre 200 i 220 quilos de sardines i ens costa molt, no sé què passa, en aquest temps no hi ha tantes sardines i costen molt cares. No tenim cap ajuda, cap, tot és organitzat per el Club Nàutic Calella”.

Diumenge, dia de la mare de Déu del Carme, es fa la tradicional processó marinera amb diferents embarcacions que faran un recorregut fins a la Rocagrossa. Hi participaran embarcacions de Pineda i Sant Pol de Mar: “Surt de davant del Club Nàutic Calella on ens acompanyen algunes barques de Pineda de Mar. Anem fins a la Rocagrossa, allà ens esperen embarcacions de Sant Pol. A les 12 del migdia cantem la salve marinera i després tornem cap al Club Nàutic”.

Ja al migdia de diumenge es farà una arrossada per unes 200 persones. Amb el dinar es donarà per tancats els actes de celebració de la patrona dels mariners.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat