Saül Gordillo, Sílvia López i Rut Martínez, candidats al Premi Ciutat de Calella 2016

Ja es coneixen els candidats al Premi Ciutat de Calella 2016. En categoria individual els tres finalistes són el periodista i director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo; la gestora cultural Rut Martínez i la presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària, Sílvia López.

En la categoria d’entitats, els nominats són el Club Natació Calella, l’Agrupació Sardanista de Calella i el Grup Pa, Vi i Moltó.

A partir de dilluns que ve comença la fase de votacions per escollir els guanyadors del Premi Ciutat de Calella 2016. Es podrà votar a una de les tres candidatures de la modalitat individual i a una de les tres de la modalitat d’entitat fins el pròxim 11 d’abril.

foto candidatsEs podrà votar cada dia a la biblioteca Can Salvador de la Plaça i a l’Ajuntament. El dia 31 de març de 17 a 20h a la Cooperativa l’Amistat. El dia 2 d’abril de 10 a 14h al mercat municipal i el 5 d’abril de 17 a 20h a l’Espai de la Gent Gran.

El Premi Ciutat de Calella té com a objectiu reconèixer aquelles persones o entitats que hagin obtingut un ressò especial, al llarg de la seva vida o una repercussió especial durant l’any anterior al qual es convoca.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *