Segona edició del concurs fotogràfic de la Parròquia de Calella

Amb l’objectiu de promoure els valors evangèlics i la sensibilització espiritual, la Parròquia de Calella convoca la segona edició del concurs Fotografia i Espiritualitat que enguany té com a tema ‘Convivència i Tolerància per un Món en Pau’.

Ho explica Toni Borja que juntament amb en Jaume Forest en són els organitzadors.

Com que va tenir molt d’èxit amb més de 150 fotografies, vam pensar fem una segona edició amb el tema. ‘Convivència i Tolerància per un Món en Pau’. Per desgràcia és un àmbit molt actual. Pot ser una fotografia pactada o una imatge que et trobis pel carrer; dos nens que s’abracin de diferents orígens. Convivència i tolerància en qualsevol àmbit.

S’hi pot participar a partir de 10 anys en tres categories: Infantil, per a infants fins a 10 anys, Juvenil, per a joves fins a 17 anys i Adults, a partir de 18 anys i està obert a qualsevol persona sense distinció de lloc de residència, nacionalitat, edat o creences religioses.

Un jurat format pels calellencs i experts en la matèria, Quim Botey, Montse Cusell, Isabel Feliu i Joan Maria Arenaza, seran els encarregats de valorar i premiar els participants. L’Ajuntament de Calella, l’Associació de Comerciants de Calella, el Restaurant Can Tivill i la Llibreria La Llopa, són les entitats col·laboradores que atorgaran els premis que es lliuraran el diumenge 6 d’octubre a les 17 h a la Sala Mozart. La data màxima de recepció serà el de 30 setembre de 2024.

Per qualsevol dubte poder escriure a concurs_fotografic@parroquiacalella.cat. A mesura que es vagin rebent les fotografies, es penjaran a https://parroquiacalella.cat/concurs-fotografic-2024/

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.