[ACTUALITZACIÓ] Retiren garrafes d’aigua contaminades dels supermercats Condis i Eroski

La cadena de supermercats Condis ha retirat els envasos d’un lot de 5 litres d’aigua mineral de la seva marca blanca. El lot afectat és el 120721, de la marca Manantial Aiguaneu. El Departament de Salut també ha fet retirar les ampolles d’1,5 litres i 5 litres de la marca Eroski. El supermercat ha informat a Ràdio Calella TV que ja ha tret de les seves estanteries les ampolles que pertanyien al lot afectat.

Segons els propietaris del supermercat Condis situat al carrer Sant Josep de Calella cantonada amb Jovara, aquest no disposa actualment de garrafes de 5 litres. Per tant, en principi no estarien afectats.

Tot plegat ve arran de la denuncia per part d’un consumidor als cos de Mossos d’Esquadra, on va explicar que va patir una irritació digestiva després de beure aquesta aigua. A l’home el van atendre a l’Hospital de Sant Celoni on va ser donat d’alta al cap d’unes hores d’entrar.

De la investigació ha transcendit que l’aigua del lot retirat feia mala olor i tenia mal gust. El motiu sembla ser la presència d’agents químics procedents de la neteja de les línies productives.

Condis ha anunciat que està treballant amb l’Agència de Salut Pública i han demanat que si es tenen garrafes de 5 litres a casa, no es consumeixin per precaució fins que s’aclareixi l’abast de l’afectació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *