Segona edició dels tallers de cerca activa de feina

L’ àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella posa en marxa novament els tallers de cerca activa de feina. Es tracta de la segona edició d’aquestes tallers que s’adrecen als aturats per tal de fer més fàcil la seva inserció en el món laboral. Els tallers comencen el 9 d’octubre i s’allargaran fins al 30 de novembre.

Els tallers «Troba la teva feina» s’adrecen a aquelles persones que estan a l’atur i volen millorar les seves competències per afrontar amb més garanties la tornada al mercat laboral. Es faran 6 tallers repartits en 16 sessions on s’aborden, entre altres, com afrontar una entrevista de feina o la identitat digital. La primera tinent d’alcaldia, Núria Parella, ha parlat dels requisits per accedir a aquests tallers.

Els tallers s’emmarquen en les accions encaminades a reduir la taxa d’atur a la ciutat. En aquest sentit, cal recordar que el mes d’agost es va tancar amb una taxa d’atur de l’11,93 per cent, 1139 persones. Es fan a l’àrea de Promoció Econòmica, a la fàbrica Llobet-Guri cada dilluns i dimecres de 9:30 a 13h. Les inscripcions estan obertes fins al 6 d’octubre.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Núria Parella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *