L’Oktoberfest celebra 30 anys amb un director logístic i amb decoració a l’interior de la carpa

Imatge d'arxiu

La inauguració es farà a les vuit del vespre a la carpa del passeig, a la Platja Gran, amb el clàssic degollament del barril a càrrec de l’alcaldessa, Montserrat Candini. En el decurs de l’acte es farà la presentació i benvinguda de les bandes musicals participants. Enguany hi haurà 69 bandes de 14 nacionalitats diferents.

 

Abans, a dos quarts de cinc de la tarda, els carrers de la ciutat acolliran la desfilada de les bandes que actuaran durant la primera setmana de l’Oktoberfest. Seran les procedents d’Alemanya, Àustria, Bèlgica, Letònia, Noruega, República Txeca, Suècia i Suïssa.

Carme Pascual, de World2meet, l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, ha explicat que la novetat d’aquesta trentena edició és que hi haurà decoració a tot l’interior de la carpa. A més, Worl2meet ha designat una persona que assumirà la direcció logística de l’Oktoberfest.

Carme Pascual ha explicat a Ràdio Calella Televisió que de cara a l’edició de l’any que ve milloraran les ventilacions de la carpa ja que és una de les queixes més freqüents que reben.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *