Segueix el sorteig del Sumaquilòmetres a Ràdio Calella TV

Aquesta nit es donaran a conèixer les persones guanyadores dels quatre premis principals de la campanya de Nadal que organitza Calella Centre Comercial. A l’Auditori de Can Saleta es farà el sorteig del Sumaquilòmetres i en joc hi ha àpats en restaurants amb estrella Michelin o vals de compra a les botigues associades. De les urnes plenes amb les butlletes de participació també s’extrauran les guanyadores dels 18 sopars per a dues persones en restaurants de Calella, 4 entrades per als espectacles d’Escena Calella i 5 entrades dobles per a les pel·lícules del Cicle de Cinema de Calella. Ho podeu seguir en directe per Ràdio Calella TV a partir de les 21h.

L’associació de comerciants Calella Centre Comercial ha distribuït 150.000 adhesius i 20.000 butlletes de participació per a la campanya de Nadal del Sumaquilòmetres del 2023. Les que s’hagin retornat a les botigues adherides ompliran les urnes que hi haurà aquesta nit a l’Auditori de Can Saleta, preparades perquè se n’escullin les quatre guanyadores, una per cadascun dels trams.

Se sabrà llavors si les persones afortunades aniran a sopar a un restaurant amb estrella Michelin – les opcions són El Drac (Calella), Can Jubany (Calldetenes), Disfrutar (Barcelona) i l’Àbac (Barcelona – o bé rebran un val de compra a les botigues associades. Els imports van dels 150 als 1.500 euros.

A les 21h arrencarà el sorteig que es podrà seguir en directe per Ràdio Calella TV al 107.9FM i al canal de l’empresa municipal de comunicació a la plataforma Youtube.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.